No niin, pöytäkone jäi sille tielleen (korjaamoon). Ei kannata korjata ... mutta samaan inspiraatioon tuli korjattua vähän aiemmin lauennut läppäri. Joten pitkän odotuksen jälkeen sain liudan kuvia ladattua edes jollekkin koneelle.

Tässä sis kuvia Ronin ja Unjan taannoisesta kokeilusta koirien aktivointilelun kanssa. Tätä on kyllä harrastettu myöhemminkin. Niin kovasti kisut tykkäsivät "Dog Tornadoa" pyörittää .

Alkuun paikalla oli vain Ronttuli, mutta nopeasti Unja tajusi, että täällä jaetaan herkkuja...

Lelussahan aukeaa kaksi "luukkua" samanaikaisesti. Tosin Roni härskisti kävi koukkimassa nameja, myös Unjan nenän alta .

Lopuksi vielä muutama kuva: Alkuun Ronttuli kuivausrummussa

"Oliks' pakko herättää" -ilme

Ja lopuksi vielä Ronttuli seuraamassa oravien juhlintaa lintulaudalla keittiön pöydältä käsin.

Toissa iltana Roni laittoi Armi-briardin koetukselle. Armihan on itseäinen koira, josta ei sylikoiran ominaisuuksia löydy ... paitsi, jos joku sattuu istumaan hänen paikallaan sohvalla silloin kun hänen sisäisen kellon mukaan on jo nukkuma-aika. No näin siis jälleen kävi, ja Armi ahtautui sylini katsellessani telkkaria. Hetken päästä Ronttuli ilmaantui kiertelemään sylipaikkaa etsiskellen. Roni yritti kiivetä syliin Armin päältä, mutta Armi pääsi eväänsä liikauttamatta hiljaisen murinan, joka riitti Ronttulin perääntymiseen. Mutta luovutusvoittoa ei Ronttuli ollut valmis antamaan. Roni kiersi tyynesti käsinojan kautta syliini ja Armin uusintamurinasta huolimatta hieroi ahterinsa Armin niskaan . Armi katsoi hetken aikaa Jannea anoen pientä apua tilanteeseen, mutta huokaisi sitten luovutuksen merkiksi ja painoi päänsä syliini. On se vaan ihmeellistä miten hyvin nuokin toisiaan ymmärtävät. Armihan ei välitä kissoista tuon taivaallista, vaan elää kissojen kanssa rauhaisaa rinnakkaiseloa. Ainostaan pyhä ruokakuppi on se minkä kissat saavat jättää rauhaan, ja jostain syystä jättävätkin ... jopa yltiöahne Ronttuli. Nyt tuli selväksi, ettei Armi myöskään kaipaa kissojen lähentely-yrityksiä ... vaikka, nieleskellen tuohonkin alistui.