Eilen haudattiin lopullisesti haaveet Ronttulin jalostusurasta. Vein Ronin eilen koko päivän paaston jälkeen eläinlääkärille iltapäivällä, ja kuudelta kävin hakemassa hoipertelevan kissan kotiin. Kaikki oli mennyt hyvin, joten pakkasin lämpötyynyn Ronin koppaan ja toin miehen kotiin.

Kotona laitoin kopan takkatulen ääreen, jotta Roni saisi mahdollisimman rauhallisen paikan missä toipua muilta kissoilta rauhassa. Roni ei kuitenkaan kopasta perustanut, joten laitoin myös muutaman makuualustan takkatulen ääreen. Lopulta kävi kuitenkin niin, että Ronin hoiperrellessa pitkin kämppää tokkuraisena olivat Unja ja Hugo vallanneet ne parhaat paikat. Siihen viereen Roni sitten lopulta uuvahti. Kuvissanäkyy miten hassuun asentoon pieni kisulainen lopulta nukahti... nenä tassussa kiinni  .

Eikä tässä kaikki, paikalla oli myös virallinen valvoja (Peikko), joka kävi nuuskimassa Ronin pyllyä aina kun se hieman liikahti.

Unja nautti täysin rinnoin kopan antamasta suojasta ja toki myös takkatulen lämmöstä

Tässä Roni hieman luonnollisemmassa asennossa myöhemmin illalla

Jossain vaiheessa Roni oli änkenyt itsensä myös Hugon kainaloon. Alla Jannen ottama kuva. Laadullisesti hieman huono, mutta niiin hellyyttävä!

Tänään Roni on jo ihan normivauhdissa, mutta kovin on hiljainen poika siis äänellisesti. Ei tule juttua entiseen malliin, saa nähdä miten puheliaaksi tai hiljaiseksi Ronttuli jää.